Certificaten ISO9001 ISO27001 AVG2018 MinisterieVWS

Examenvoorbereiding aanvragen

Start vandaag met je examenvoorbereiding.

We bieden oefenexamens voor het examen drogist en oefenexamens voor assistent drogist. De oefenexamens zijn de ideale voorbereiding voor het examen. Er zijn twee mogelijkheden, namelijk een set van 5 of een set van 10. Een set is het aantal herhalingen van een compleet oefenexamen.

De vragen worden op dezelfde manier gesteld als tijdens het examen. Per vraag wordt echter feedback gegeven. Hierdoor leer je van de foute antwoorden.

Set van 10 oefenexamens: € 52,50 inclusief BTW

Set van 5 oefenexamens: € 27,50 inclusief BTW

Je maakt een keuze. Na deze keuze vul je het formulier in. Zodra wij jouw bestelling hebben ontvangen, wordt de rekening naar je gemaild. En je ontvangt een betaalopdracht per whatsapp of sms. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, wordt je set oefenexamens voor jou vrijgegeven. Je kunt daarna oefenen.

Inschrijven

Meld je vandaag nog aan

Wil je examen doen bij stichting Drogisterijcollege en heb je geen vooropleiding bij E-Beat E-College gedaan, dan kun je hier je examen aanvragen. Het examen wordt in principe afgenomen op onze locatie in Hilversum. Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Meld je aan voor een examen
© 2019 Stichting Drogisterijcollege
Dé specialist in het opstellen en afnemen van de examens Drogist en Assistent-Drogist.

© 2018-2019 Stichting Drogisterijcollege